Europa Conference League

«Εμείς έτσι νικήσαμε τη Σλάβια Πράγας - Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός»

Ο Μάριος Πουρζιτίδης, ο οποίος αγωνίζεται στην Σλόβαν Λίμπερετς μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 προτείνοντας τι πρέπει ο Παναθηναϊκός να προσέξει από τη Σλάβια Πράγας.

Πληροφορίες σχετικά με το αγωνιστικό προφίλ της Σλάβια Πράγας μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάριος Πουρζιτίδης. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται στη Σλόβαν Λίμπερετς μιλώντας στη Βαλεντίνα Νικολακοπούλου υπογράμμισε τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια του με την τσεχική ομάδα αλλά και πώς η ομάδα του κατάφερε να τη νικήσει στο περσινό παιχνίδι πρωταθλήματος.

«Είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Τσεχία, προσπαθεί να παίξει μπάλα και να οργανώσει καλά το παιχνίδι της. Θα είναι δύσκολο το έργο που έχει ο Παναθηναϊκός», ανέφερε -αρχικά- και πρόσθεσε ότι οι πράσινοι αυτό που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο είναι οι αντεπιθέσεις της Σλάβιας Πράγας ενώ αποκάλυψε και ένα στοιχείο που την αποσυντονίζει.

«…το αδύναμό της σημείο είναι όταν ο αντίπαλος παίζει με δύναμη και δεν προσπαθεί να παίξει μπάλα. Έτσι τη νικήσαμε και εμείς», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x